søndag 13. september 2009

Tiden går så fort

Det har blitt lite med blogging i det siste.

Har malt hunderommet lyst, da det ble igjen maling etter gjeste/valperommet. Det ble så mye finere. Var blått og grønt og trekvitt, ifra 93, tror jeg, og det var ikke så veldig pent lenger.
Nå står det igjen lister i taket, og maling rundt karmer og vinduet. Rent og "frescht" ble det.
Har brukt mye tid på Zahra og hennes helse. Hun har kommet seg kjempebra etter den tragiske natten da hun mistet valpene og keisersnittet.

Også Milo, da. Må ikke glemme han. Han slo på seg blodøre, men det ser ut som om det har stoppet opp. Nå skal det få ro og blodet skal absorberes bort. Han vil gjerne være med å leke, men det må han vente med. Får løpe litt, men veldig kontrollert. Han blir frustrert, stakkar.Begge hundene er i form om dagen, og vi går turer på jordene rundt omkring.
I helgen ble vi bedt opp på Sjusjøen med hundene til Hege og Henning. Vi spiste rakfisk og koste oss. Noen morsomme og noen fine bilder ble tatt i det fine været.Bare ryggen, bihulene og forkjølelsen gir seg, skal jeg sy et nytt nett. Gleder meg til det, for bildene jeg har fått å bruke er såååååå fine. Dette nettet blir høyst sannsynligvis i sort og hvitt. Morsomt. Lin stoffet er køpt inn, men mangler plasten rundt. Det kommer....


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar