tirsdag 20. april 2010

Jeg vant, jeg vant!!!!

Jippy!!! Jeg har vunnet lydbok og et flott kjede på Lisbeth's Give Away, som hun hadde i forbindelse med ett års jubileet og 150 innlegg...tror jeg det var. Arrester meg om det er feil.
Det som er morsomt er at jeg har nesten samme armbånd som Lisbeth laget til meg for noen år siden. Jeg syns det er veldig fint, og har brukt det mye.
Har fremdeles ikke klart å sette meg foran sy maskina. Sliter med ryggen, og den holdningen man har, når man sitter med armene framover for å holde tøyet, blir for vond. Hadde man enda bare kunne ha ligget når man sydde;-))
Man jeg håper på bedre dager. De kommer vel.
Ha en super dag, fokens!

6 kommentarer:

 1. Gratulerer! Ikke bare jeg som har vinnerlykke..... Gleder meg til å se deg i morgen :-)

  SvarSlett
 2. Gratulerer. Du er en heldiggris. Skulle ønske at du kunne få en donorrygg!!! Da kunne du ha sydd og sydd og sydd.................. Jeg håper at det snart blir varmere for det er ikke akkurat vær for oss med gikt og vonde rygger nå. God bedring. Ses snart.

  SvarSlett
 3. Hei og hå.. Har sett litt på de bakgrunnene og vi gjorde helt riktig vi, men det er veldig viktig at bloggen er av type "minima" noe jeg regner med din er, laget meg en testblogg i all hast og forsøkte først en type bakgrunn men den dukket aldri opp.. forsøkte deretter en annen og vips, der var den på plass. Testbloggen finner du inne på profilen min. (Bakgrunnen kommer som du ser fra fairy, følg bruksanvisningen) Testbloggen heter: slurfen.blogspot.com God natt!

  SvarSlett
 4. Hei igjen, du trenger ingen ny blogg for å få til bakgrunn.. Finn den bakgrunnen du liker, kopier koden. (her er enda en side som er verdt et besøk..
  http://www.thecutestblogontheblock.com/)
  Så åpner du en NY fane og logger deg på bloggen din, velg tilpass, legg til gadget, rull deg ned til der det står: HTML/JavaScript. Legg til, lim inn koden i hovedfeltet, overskriften velger du selv. Deretter LAGRER du og gadget´n legger seg da øverst på sidebar. LAGRE igjen og vis blogg.. Ferdig! Har det ikke kommet opp noen bakgrunn så må du starte forfra iglen med en annen bakgrunn. Lykke til, jeg venter i spenning :D

  SvarSlett
 5. Heisan Mette! Jeg viste ikke at du hadde hobbyblogg før jeg så den kjempehyggelige hilsen fra deg hos meg. Fy søren..det teppet du lagde til Milo og Zahra er lekkert...Papito ble skikkelig misunnelige..han er så lei pastellfarger..hehe...Du er kjempeflink og kreativ Mette! Vi sees vel på RR-dagen :) Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 6. Takk for hyggelige kommentarer, alle sammen!
  Lisbeth: Jeg tror jeg må ha litt "fysisk" hjelp med dette. Mer enn to ting, da koker deti hodet....

  SvarSlett