søndag 16. januar 2011

Hurra for snøkjøreren!

Hvilken lykke det var å se gjerdet i dag. Snøkjøreren har dyttet så mye tung snø på det, at det har gitt etter for presset. Tusen millioner takk skal du ha. Stolpene har knekt tvers av, så det nytter ikke å dytte det på plass. Kjenner at det irriterer meg VELDIG. På andre siden av veien er det ikke gjerde, og naturtomt. Ikke misfortå meg, jeg har ikke noe imot snø på eiendommen. De kan frese inn mætt her, men når de ikke gidder å snu skjæret, da......urgh. Jeg er veldig usikker på hvordan i all verden vi skal få til å reparere dette nå. Er jo så tele i bakken, at det å slå ned noen nye stolper er dødfødt.
Kan jo ikke la hundene være alene ute, når det ligger nede. De kan bare skritte over, og rett ut i veien. Ikke mye morsomt det heller. Kan fort bli påkjørt av biler.
Fa.. jeg blir bare mer og mer irritert. Sikkert vår feil at gjerdet står der og ikke tåler flere hundre kilo med snø på seg. Tror neppe den som er skyld i dette kommer av seg selv for å reparere det. Eller...??
Nok om det. Her blir det lite håndarbeid om dagen. Ryggen er bare vond. Gleder meg til stabilt og godt vær. Da.... for det er lov å håpe? Er det ikke.


3 kommentarer:

  1. Aha.. kjenner godt til den der du, hekken vår vokser seg fin på sommeren for så å bli slått ned av snøfreseren på vinteren men oppi denne kroken her er det ikke akkurat flust med plass til all denna snøen heller må jo huske på at den skal smelte med tiden å blir det mange varmegrader og ingen hjemme til å følge med har vi vann i kjelleren på null svitch.. Flytte fra hele eledigheta.. ja det var det en skulle gjort..

    SvarSlett
  2. Det snør det snør tiddelibom det er det det gjør tiddelibom. Husk det er bare januar og snømåneden er jo mars, dessuten er påska seint så det blir sein vår, sikkert ut i juni en gang... he he bare klag dere, jeg er glad for hver snøfille som kjæm. Ses i mårå!

    SvarSlett
  3. Skjønner godt du er forbannet pga gjerdet! Det å kunne ha hunder trygge bak et gjerde på tomten betyr veldig mye, håper dere finne en løsning på det. Klem fra Jorunn

    SvarSlett