fredag 8. mai 2009

Deilig sukkerbrød!

En kake min tante fikk på sin 60 års dag...samme gode sukkerbrød er brukt Her er det ferdig stekt


Mannen i huset skal feires, og da må man ha bløtkake.


Denne oppskriften fikk jeg av en venninne, og den anbefales på det sterkeste. Du kan simpelthen ikke bomme. Jeg har bakt denne minst ti ganger, og den blir like vellykket hver gang.
Bare prøv, så får du se!
Her er oppskriften:
4 egg
4 dl. sukker
3 dl. hvetemel
2 dl. potetmel
4 ts. bakepulver(strøkne)
2 ts. vaniljesukker(strøkne) Det tørre blandes sammen og røres lett i eggedosisen.
2 dl. kokende vann. Dette taes i rett før kaken skal inn i ovnen. Veldig viktig at vannet ikke kjølner.
175 grader i 1 time, litt under midten i ovnen. Døra må ikke åpnes underveis!
Form: 27 cm
Det skal ikke brukes varmluft på denne oppskriften.
Lykke til!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar