mandag 11. mai 2009

En helg i mai.

I helgen har det igjen vært travelt her.

Roar og Leif Erik(nabo)har revet av deler av kassa rundt taket. Markus hjalp til med å grave ned et støperør som skal være under tilbygget. Unga har plukket stein hos sin farfar, jeg har bært bort planker som havnet i bakken etter rivingen, og det med stor forsiktighet, da jeg var livredd ryggen skulle klikke. Innimellom dette hadde vi 3 hunder på et lite avlastningsbesøk og vi feiret bursdagen til Roar
Natt til søndag, nærmere sagt 02.30 reiste Hege, Hedge, Una, Diva, Wicki og Zahra til Kristiansand på utstilling. Lang tur, men utrolig koselig. Denne gangen hevdet ikke hundene seg helt i toppen, men det på det sosiale planet var det høyeste karakter. De er veldig rolige og behagelige å ha med seg. Glemmer nesten at de er med. Turen hjem gikk heldigvis bedre enn forventet, og plutselig åpenbarte Romedalsbygda seg foran oss. Det var godt, etter 45+45 mil bak rattet. Armene og ryggen er ikke helt på topp i dag, men hva annet kan man vente.

I dag tidlig kom det materialer til taket som skal bygges. Takstolene er snart rundt hjørnet de også. Jeg kjenner at jeg er veldig spent på hvordan det blir. Blir ganske stor forandring fra flatt tak til skrått. Snekkerne begynner i løpet av få dager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar